Ruime betaalmogelijkheden

Ruime betaalmogelijkheden

 

 

iDEAL

Met iDEAL kunt u betalen via uw eigen bank. U rekent dan af binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden. Betalen met iDEAL doet u in een paar simpele stappen:

- U bestelt een product
- Kiest iDEAL als betaalmethode
- Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
- U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
- De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld - U ontvangt een bevestiging van uw bank
- U keert terug naar onze website, bestelling en betaling geslaagd!

Paypal express


Met behulp van PayPal kunt u een betaling doen via een e-mailadres van de ontvanger met behulp van een creditcard, bankrekening of ontvangen geld op de account. Geld storten vanaf u account naar een eigen bankrekening is ook mogelijk

Hoe werkt betalen met PayPal?
U plaatst een bestelling in onze Online-Shop. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan. Vervolgens word u doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht voor u klaar staat. PayPal vraagt u een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPalaccount afgeschreven.

Rembours (contant)


U kunt het totaalbedrag contant afrekenen met de bezorger bij aflevering. Voor het maken van een bezorg afspraak nemen wij contact met u op.

 

Overboeken


U kunt er ook voor kiezen om het totaalbedrag zelf over te maken op onze bankrekening. Het kan tot enkele dagen duren voordat het geld wordt overgeboekt. Dit valt buiten onze verantwoordelijkheid. Ons ABN-Amro IBAN: NL73 ABNA 0503 8723 42 t.n.v Wesley's witgoed. Vermeld bij uw overboeking altijd een ordernummer. Voor het maken van een bezorg afspraak nemen wij contact met u op.

Betaal in termijnen


Nieuw bij Wesley's witgoed betaal in termijnen (klik hier voor meer info).