Ruime betaalmogelijkheden

Ruime betaalmogelijkheden

 

 

iDEAL

Met iDEAL kun je betalen via je eigen bank. Je rekent dan af binnen jouw vertrouwde internetbankieromgeving. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je zich hiervoor hoeft aan te melden. Betalen met iDEAL doe je in een paar simpele stappen:

- Je bestelt een product
- Kiest iDEAL als betaalmethode
- Selecteer de bank waar je jouw bankzaken al online regelt
- Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van jouw bank
- De relevante gegevens van jouw aankoop zijn al ingevuld - Je ontvangt een bevestiging van jouw bank
- Je keert terug naar onze website, bestelling en betaling geslaagd!

Paypal express


Met behulp van PayPal kun je een betaling doen via een e-mailadres van de ontvanger met behulp van een creditcard, bankrekening of ontvangen geld op de account. Geld storten vanaf je account naar een eigen bankrekening is ook mogelijk

Hoe werkt betalen met PayPal?
Je plaatst een bestelling in onze Online-Shop. Bij het afrekenen van jouw bestelling kun je aangeven dat je met PayPal wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan. Vervolgens word u doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht voor je klaar staat. PayPal vraagt je een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw PayPalaccount afgeschreven.

Tikkie - ABN AMRO

Met Tikkie sturen we je een betaalverzoek via WhatsApp, SMS of E-mail. In dit berichtje zit een link, waarmee je direct het openstaande bedrag kunt betalen. De betaling verloopt via iDEAL, super simpel.

Wat is Tikkie?
Met Tikkie kan je veilig en snel iedereen een betaalverzoek via WhatsApp sturen. Via een linkje kun je het openstaande bedrag terugbetalen via iDEAL.

Kan iedereen Tikkie gebruiken?
Iedereen met een Nederlandse betaalrekening kan Tikkie gebruiken, het maakt niet uit bij welke bank je zit. Je betaalt eenvoudig via je eigen bank en iDEAL. Je hoeft dus niet Tikkie op je telefoon te hebben.

Heb ik mijn paslezer nodig om te betalen?
Bij de meeste banken kun je in je mobiel bankieren-app instellen of je tot een bepaald bedrag zonder paslezer wilt betalen. Soms is het nodig om de paslezer alleen bij de eerste betaling aan een vriend te gebruiken.

Is tikkie veilig?
Tikkie is mogelijk gemaakt door ABN AMRO en voldoet aan strenge veiligheidseisen. Tikkie is een initiatief van #ABNAMRO.

Rembours (contant)


Je kunt het totaalbedrag contant afrekenen met de bezorger bij aflevering. Voor het maken van een bezorg afspraak nemen wij contact met je op.

 

Overboeken


Je kunt er ook voor kiezen om het totaalbedrag zelf over te maken op onze bankrekening. Het kan tot enkele dagen duren voordat het geld wordt overgeboekt. Dit valt buiten onze verantwoordelijkheid. Ons ABN-Amro IBAN: NL73 ABNA 0503 8723 42 t.n.v Wesley's witgoed. Vermeld bij je overboeking altijd een ordernummer. Voor het maken van een bezorg afspraak nemen wij contact met je op.

Betaal gespreid in 3 termijnen


Nieuw bij Wesley's witgoed gespreid betalen (geen BKR toetsing) meer informatie

  • Volledige garantieVolledige garantie
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Ruime betaalmogelijkhedenRuime betaalmogelijkheden
  • Snelle bezorgingSnelle bezorging
  • Hoge klantwaarderingHoge klantwaardering
  • Goedkoop witgoedGoedkoop witgoed